Top scores Beukenoord's Bizar

Vandaag, 07 mei 2017, mochten Beukenoord's Bizar en Quality's Queen Perl mee naar de wedstrijd te Middenbeemster. Ja, U leest het goed, een hengst en een merrie en ze gingen samen op de trailer. Dit zegt wel iets over het karakter van beide dieren. Totaal geen hengsten of merrie gedrag, maar gewoon super lief en rustig op de trailer. Top pony's!

Als eerste mocht Bizar van start en wat liep hij weer ouderwets goed. Heel blij met deze progressie en super blij met het jury commentaar: GEWELDIGE PONY en knap gereden. De tweede jury kwam zelfs de auto uit en was bijzonder enthousiast over de combinatie. Zooo blij mee, ook voor de eigenaar Dhr H.Heijninck, die steeds het vertrouwen in ons gehouden heeft en ons alle tijd geeft om deze topper verder te ontwikkelen.

Lees meer...
 
Goede resultaten op Texel

Vandaag, 30 april 2017, nam Rianne deel aan het concours hippique op Texel. Deze keer hadden we KMK's Hummer en Calvin K meegenomen. Beide paarden mochten voor het eerst mee op de boot en dat is altijd een beetje spannend. Beide dieren waren echter super braaf en stonden muisstil op de trailer te wachten. Top karakters!!

 

Lees meer...
  

Lees meer...

 

KMK's Hummer wint vandaag, 22 april 2017, de Aggreko Cup bij de vijfjarige dressuur pony's.

Lees meer...

 

Welkom op de website van de dressuurstal van Marjan en Albert Ubels en hun dochter Rianne.

Een dressuurstal die op een semi hobbymatige manier tot stand is gekomen waarbij het plezier in het houden, rijden en verzorgen van paarden voorop staat. De dressuurstal is gevestigd in Barsingerhorn in Noord-Holland.

 

 

 

 

 

 

 

Update Website.

Het is al heel lang terug dat de website is bijgewerkt. Vanaf nu zal ik proberen de website weer bij te houden.

Het laatste jaar is er veel gebeurt en veranderd. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van een paar toppers van Rianne maar inmiddels kunnen we weer positief de toekomst tegemoet zien. Door verschillende eigenaren hebben we de beschikking gekregen van zeer kwalitatieve pony's en zelfs een paard. ik zal ze stuk voor stuk even voorstellen.

Lees meer...