Top scores Beukenoord's Bizar

Vandaag, 07 mei 2017, mochten Beukenoord's Bizar en Quality's Queen Perl mee naar de wedstrijd te Middenbeemster. Ja, U leest het goed, een hengst en een merrie en ze gingen samen op de trailer. Dit zegt wel iets over het karakter van beide dieren. Totaal geen hengsten of merrie gedrag, maar gewoon super lief en rustig op de trailer. Top pony's!

Als eerste mocht Bizar van start en wat liep hij weer ouderwets goed. Heel blij met deze progressie en super blij met het jury commentaar: GEWELDIGE PONY en knap gereden. De tweede jury kwam zelfs de auto uit en was bijzonder enthousiast over de combinatie. Zooo blij mee, ook voor de eigenaar Dhr H.Heijninck, die steeds het vertrouwen in ons gehouden heeft en ons alle tijd geeft om deze topper verder te ontwikkelen.

Lees meer...
 
Goede resultaten op Texel

Vandaag, 30 april 2017, nam Rianne deel aan het concours hippique op Texel. Deze keer hadden we KMK's Hummer en Calvin K meegenomen. Beide paarden mochten voor het eerst mee op de boot en dat is altijd een beetje spannend. Beide dieren waren echter super braaf en stonden muisstil op de trailer te wachten. Top karakters!!

 

Lees meer...
 Update Website.

Het is al heel lang terug dat de website is bijgewerkt. Vanaf nu zal ik proberen de website weer bij te houden.

Het laatste jaar is er veel gebeurt en veranderd. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van een paar toppers van Rianne maar inmiddels kunnen we weer positief de toekomst tegemoet zien. Door verschillende eigenaren hebben we de beschikking gekregen van zeer kwalitatieve pony's en zelfs een paard. ik zal ze stuk voor stuk even voorstellen.

 

Als eerste heeft Rianne gelukkig nog steeds de beschikking over Beukenoord's Bizar. Een inmiddels 5 jarige welsh hengst van De goede ree now or never x Bodo. Afgelopen zomer heeft hij zeer goed gepresteerd en zelfs een voorronde van de Divoza Cup gewonnen met 83 punten!!! Helaas kreeg hij te kampen met een lichte blessure maar was hierdoor wel een tijdje uit de running. Gelukkig is hij weer volledig hersteld en heeft gisteren (16 april 2017) zijn debuut in de M1 gemaakt. Deze won hij overtuigend met 192,5 pnt. in de tweede proef behaalde hij 187 pnt. Een goed begin na een lange wedstrijdpauze. Wat is het toch een geweldige pony en gaan hem rustig verder opleiden. Bizar is in eigendom van de Heer H.Heijninck.

Beukenoor's Bizar

 

 

Ook heeft Rianne de beschikking over de 5 jarige welsh part bred ruin KMK's Hummer ( Fs Mr. Right x Jarno). Vanaf eind december 2016 rijdt Rianne hem. Ondanks dat ze nog niet zo lang een combinatie is met deze prachtige pony heeft ze toch al veel bereikt. Zo was ze van de winter Regiokampioen klasse L2,Cat D/E en mocht ze deelnemen aan de Nederlandse Kampioenschappen. Dit vond Hummer best wel spannend maar heeft een hoop geleerd. Inmiddels heeft ze haar debuut in de M1 gemaakt en behaalde daarin al een prachtige eerste plaats en drie winstpunten. Wij zijn super blij met deze pony en hopen op een mooie tijd. Hummer is in eigendom van Karin Roggen.

KMK's Hummer

 

 

 

De volgende pony die Rianne uitbrengt is de 7 jarige Duitse Rijpony ruin KMK's Cat Balou (Fs Chambertin x Dumas ). Deze pony brengt ze uit in de klasse Z2 dressuur en behaald al percentages van 67 %. Het is een prachtige valk en hopen straks internationaal aan de start te komen. Ook deze pony is in eigendom van Karin Roggen.

KMK's Cat Balou

 

Daarnaast brengt Rianne sinds kort onze 4 jarige D-pony merrie Quality's Queen Perl (Valerio x Jurjen H) uit in de klasse L1. Het is een prachtige en zeer werkwillige merrie waar we veel van verwachten. Inmiddels zijn de eerste winstpunten alweer binnen. Perl is van ons zelf.

 

 

Quality's Queen Perl

 

 

 

 

 

 

 

Naast al deze pony's brengt ze ook Calvin K ( vdl Veron x D-Day) uit. Dit is een paard dat ze tijdelijk uitbrengt voor zijn eigenaresse Mariëlle van de kooij. Inmiddels start ze hem zeer verdienstelijk in de klasse Z2 waar al percentages van 71% gerealiseerd worden. Ook start ze hem sinds kort bij de junioren wat haar in Wezep (16 april 2017) een keurige tweede plaats opleverde. Op deze manier kan ze al mooi ervaring opdoen bij de paarden.

 

 

 

Calvin K

 

 

 

Ook brengt ze de negen jarige Brouwershaven Cassanova ( v. Leunsveld Lord) , een D-pony ruin van 1.48m, uit in de klasse Z2 dressuur. Het is een fantastisch fijne pony met een top karakter. Hij behaalde al percentages van 70%. De pony is haar beschikbaar gesteld door Rineke Fokker en zijn daar enorm dankbaar voor. Wel is het de bedoeling dat Cassanova verkocht gaat worden. Tot die tijd traint Rianne hem met veel plezier door.