Top scores Beukenoord's Bizar

Vandaag, 07 mei 2017, mochten Beukenoord's Bizar en Quality's Queen Perl mee naar de wedstrijd te Middenbeemster. Ja, U leest het goed, een hengst en een merrie en ze gingen samen op de trailer. Dit zegt wel iets over het karakter van beide dieren. Totaal geen hengsten of merrie gedrag, maar gewoon super lief en rustig op de trailer. Top pony's!

Als eerste mocht Bizar van start en wat liep hij weer ouderwets goed. Heel blij met deze progressie en super blij met het jury commentaar: GEWELDIGE PONY en knap gereden. De tweede jury kwam zelfs de auto uit en was bijzonder enthousiast over de combinatie. Zooo blij mee, ook voor de eigenaar Dhr H.Heijninck, die steeds het vertrouwen in ons gehouden heeft en ons alle tijd geeft om deze topper verder te ontwikkelen.

Lees meer...
 
Goede resultaten op Texel

Vandaag, 30 april 2017, nam Rianne deel aan het concours hippique op Texel. Deze keer hadden we KMK's Hummer en Calvin K meegenomen. Beide paarden mochten voor het eerst mee op de boot en dat is altijd een beetje spannend. Beide dieren waren echter super braaf en stonden muisstil op de trailer te wachten. Top karakters!!

 

Lees meer...
 Welkom op onze website. Wij proberen op een hobbymatige wijze plezier te beleven aan de paardensport. Wij richten ons voornamelijk op de dressuur en het begeleiden van onze dochter Rianne.

Marjan is al vanaf haar vijde besmet met het paardenvirus. Vele paarden heeft ze zelf zadelmak gemaakt en opgeleid tot Z-niveau en hoger. Het begon al met haar pony Heidehof's Aletta. Deze maakte ze zelf zadelmak en leidde haar op tot het hoogst haalbare niveau bij de pony's in alle disciplines. Meerde malen was zij kampioen van Noord Holland. Dit vervolgde ze bij de paarden. Meerdere paarden als Quality's Olivia, Quality's Original, Jeorieta Texel, Quality's Isis , Quality's Garolan, Quality's Talent, etc leidde zij op tot ZZ-L en hoger. Haar huidige paard Quality's Zirkoon is inmiddels ook geschoold op ZZ-Z niveau en zal hier straks ook weer door haar in uitgebracht gaan worden. Op het moment echter ligt de nadruk op de begeleiding van Rianne, waar ze ook veel schik in heeft.

Albert is ook al ruim 40 jaar actief in de paardensport en ook hij heeft meerdere paarden opgeleid en uitgebracht in de Z2 dressuur. Ook het fokken en opfokken van jonge talenten vind hij heel leuk. Vooral het opleiden van een jong paard vind hij ontzettend leuk. Op dit moment rijdt hij een veelbelovende 4 jarige voorlopig keur merrie van vivaldi x wolfgang.

Rianne is onze dochter van 10 jaar oud. Ook zij lijkt over het paardenvirus te beschikken. Toen ze zes jaar was kreeg ze haar eerste jonge, net zadelmakke pony. Inmiddels rijdt ze met deze pony in de klasse L2. Ook heeft ze inmiddels haar eerste pony, HSH Eastwood, zelf zadelmak gemaakt. Deze pony zal ze in 2013 uit gaan brengen in de wedstrijdsport. Kortom ook Rianne is gek van de paardensport. Verder houdt ze ook erg van spelen met haar vriendinnen en is gek van feestjes en dansen(belooft nog wat als ze ouder wordt).

Marjan met Quality's Talent die als 7 jarige Prix St.George liep

Albert met Quality's Pride. Een paard dat door ons zelf en de Heer S.Spaans gefokt is.

Rianne met Marinka